Mesec darivanja počinje – SAD!

Poklon

Počele su uveliko pripreme za godišnje odmore, temperature prže, a ja živim u potkrovlju — možete zamisliti koliko je vruće dok se ne uključi klima!!!! PAKAO!

Ja u divnom raspoloženju odlučila sam da započnem serijal darivanja na blogu i  instagram profilu! Biće svega i svačega, pa se nadam da ćete pratiti.

Pa da počnemo, prvi proizvod, koji mi je promenio izgleda kože od kad ga koristim, a to je 10 godina unazad – Bio-Oil.

Prošetala sam se po drogerijama ovih dana da kupim neke stvari za more, kad ugledah …………….NAPOKON,  stiglo  je i moje Bio Oil-ulje u velikoj bočici od 125 ml, sad stvarno više nemam razloga da jurcam po radnjama u Madjarskoj i Nemačkoj, polako i naša lepa zemlja dobija sve kvalitetne brendove.

O ovom ulju, mnogo toga ima da se kaže ako do sada niste probali, pročitajte moj članak koji sam o njemu pisala OVDE 

Bio-Oil nadomešta prirodni sloj masnoće na koži, čime učestvuje u procesu vraćanja funkcije barijere za zadržavanje vlage. Bio-Oil treba naneti dva puta dnevno. Zbog toga, moja je preporuka da bez ovog ulja ne idete na odmor!  Suva koža od sunca i slane vode, može biti sredjena ovim uljem, i plus za slučajeve kao što sam ja, kome izlaze nove pege i fleke, izjednačava ten i koža bude baršunasta. Sve trudnice, bolje da ne pomišljaju da kupe nešto drugo za svoju  kožu. Znam devojke koje su ostale bez strija, jer su koristile samo ovo ulje. Ono za šta ga proizvodjač ne hvali, a meni jako pomaže, jeste kad vam koža izgori na suncu. Ublažava zategnutost, kad ulje koristite direktno na mokru kožu dok se tuširate, druga mackalica vam ne treba.

 

Ovaj vikend poklanjam jedno ulje za vas da probate, uslove možete naći na mom instagram profilu!!!

Igramo se do ponedeljka : 17.07.2017

Klik ka nagradjivanju – OVDE 
SREĆNOOO!!!
Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

20 + twenty =