Monoi de Tahiti ulje

Od kako sam otkrila sve mogućnosti kupovine preko interneta, i internet kartice ( nju dopunjavate po potrebi, i služi samo za online kupovine) ne zaustavljam se sa porudžbinama.

Kao što znate, bila sam do Grčke par dana samo, pa se tek spremam za pravo letovanje. Naravno, sad kad imam “podlogu” tj bronzani ten, i nisam više bela kao krpa, mogu preći na ulja za telo dok se sunčam.

Vraćam se na moj omiljeni letnji proizvod za telo: Monoi de Tahiti ulje.

monoi flower

Monoi ulje  nastaje od Thiare cveta (Gardenia tahitensis) hladno cedjenog iz listova biljke, originalno sa Tahitija ili Francuske polonezije. Gde ga žene koriste kao mulit proizvod za kosu, telo, uljane kupke, rast trepavica, ispucale usne i naravno za lep bronzani ten.

U nekim od prvih postova na svom blogu, predstavila sam ovo ulje, pa da se ne bih ponavljala mnogo, ove godine sam uzela samo od drugog proizvodjača, takodje sa Tahitija, i takodje jako dobro kao i ono predhodno koje sam imala Hei Poa! Prednost ovog ulja jeste što ga i vi za samo 15 dollara možete poručiti sa Iherb.com.

monoi125ml proizvoda je sasvim dovoljno za 15 dana letovanja, za telo i kosu. Mažem ga zadnjih par dana na plaži, za dobijanje još lepše boje, prednost – koža se uopšte ne peruta posle 20 dana, već se ravnomerno  boja polako skine.

Takodje, Monoi de Tahiti ulje održava vlažnost kože i nema potreba taj dana uopste kremu ili after sun da nanosite.

Kad je ulje čisto i kvalitetno u hladnim prostorijama se stvrdne i postane gusta bela smesa, pa se otopi čim izadjete na sunce.

monoi oilmonoi tiki tahiti oilU ovoj bočici možete videti i malu grančicu vanilinog drveta. Miris je blag i oseti se jako malo vanila u njemu, iako sam ja želela da je on malo intenzivniji, ali nema veze.

monoi vanilla

monoi thiare oil

Što se tiče nege kose, probala sam da ga mažem 10 dana na vrhove, i mogu reći da su mnogo mekši i ne izgledaju kao slama. Od kako sam krajeve kose posvetlila, morala sam 2 puta da kratim kosu, grrrrr…..

Ako se tek spremate za letovanje, imate vremena da poručite ovaj proizvod, jer dostava traje nekih 10-tak dana sa Iherba, takodje, imaju jako dobre četke za šminkanje, pa napravite paket, do 50 eur/ne carini se u Srbiji, tako da možete napraviti super porudžbinu.

To će biti i moj sledeći post, jedna predivna ćetka za lice od Physicians Formula sa kojom sam prosto odlepila!!! Ovo su i proizvodi koje sam isprobala poslednja 2 meseca, i biće recenzije o njima.

licePratite me ovih dana, biće svašta nešto zanimljivo.  Uživajte u prelepim letnjim danima!

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

9 comments

 1. Imala sam ga i ja prošle godine i bila sam baš zadovoljna … ;D!

  Reply
 2. kakvo je ovo ulje na slici? Vidim da je za kosu 🙂

  Reply
  1. o tome će biti vise, to je dvofazna prskalica predobraaaaaaaa

   Reply
 3. jedva cekam tvoj sledeci post lol

  Reply
 4. Uh, vec mogu da osetim miris… njam njam 🙂

  Reply
 5. Ja jedva cekam recenziju PF cetkice 🙂

  Reply
 6. kakvo je ovo kokosovo ulje sa iherba? hocu da ga porucim pa se dvoumim 🙂

  Reply
  1. Meni divno, ja ga koristim za maske za kosu, mešam topim i mažem!

   Reply
 7. hvala ti na odgovoru, samo me zanima je li kao nerafinisano devicansko?

  Reply

Leave a Reply

9 − 2 =