NICOLE by O.P.I

Devojke koje vole lakove za nokte, ove jednostvno nisu mogle zaobići! U ovom slučaju, ja sam se dokopala 3 komada iz KARDASHIAN kolekcije.

OPI je izbacio ovu NICOLE kolekciju, koja uglavnom sadrži limitirane boje, kolekcije poznatih pevača, reality zvezda, glumica…

Ok, Kardashiane ili voliš ili ne! Ja spadam u onaj deo ko ih  voli. Volim da ih gledam, šta su obukle i gde se kreću u prelepom Los Angelesu.  Sa Kimm sam se susrela još davne 2006, kad je bila Paris Hilton u jeku slave, Kimm je bila “samo” jedna od njenih najboljih drugarica koje je vukljala sa sobom po svetu. Upala mi je u oči u Nemačkoj, kad su bile na Oktober festu, 2006 godine i pomislila sam koliko je ova devojka lepša i upadljivija od Paris.

google-trends-pinpointed-the-exact-date-kim-kardashian-and-paris-hilton-stopped-being-friendsKim-and-Paris-more-moneyParis+Hilton+Kim+Kardashian+Paris+Hilton+Advertises+bJDQdCkYGGglTo je sad nebitno, jer njih dve odavno nisu drugarice, a Kimm je postigla sve što je postigla, znate i sami kako!!

opi

Ovu kolekciju lakova izbacili su 2010 godine, tj njihove boje još uvek mogu da se nadju u Nicole kolekciji OPI lakova.

kk

DSC_0415fgststslakdrerere

It’s A-may-zing!

Ova boja ima posebnu draž, sve zavisi iz kog ugla je slikate, boja je drugačija. Jarko crvena sa šljokicama, koje su čas koralne, a čas jako crvene boje!

nokUzmite u obzir da je ovo jedan sloj, i da ispod imam  francuski manikir, gel! Tako da je boja  mnogo lepša kad nemate podlogu već na prirodan nokat namažete. Savršena za zimu.

sljokiceplavo šljokice

A Lit-Teal Bit of Love

Boju koju sam prvo videla  kod svetskih blogera, jer je jako puno koriste za nail art i crtkanje. Takodje, i ova  boja puna šljokica i sjaja, prelepa na kratkim noktima. Pokazaću opet na svojim, ali ga trenutno nosim na nogama, i mogu reći da nije mrdnuo tačno 4 nedelje!!

hdfa A najprodavanija boja iz ovih kolekcija Nicole, je

dfafaBACK TO REALITY TV!!!

Boju, koju je sama Kimm birala,  koju nije skidala mesecima sa svojih noktiju. Boja koja odgovara uz svaku garderobu, godišnjeg doba bio dan ili noći~ Miš siva boja, sa sjajem, kako ga ja zovem “benzin” boja.

shimerdrereslkjh(Ovaj četvrti lak je upao slučajno tu na slici, takodje novitet, prosledila sam ga dalje jer mi se uopšte nije dopao!!)

Inače, Nicole By OPI lakovi imaju mnogo širu četkicu nego klasični OPI lakovi, a i jeftiniji su za nekih 300 din od ovih klasičnih. Jedina mana, što nijedan ne može da se namaže u jednom sloju, jer je prekrivenost baš slaba. Dva sloja, i traju do eto 4 nedelje. (probala na noktima na nogama bez gela). Kao što znate, nisam veliki fan lakova za nokte, jer sebi olakšam zivot, gelovima u boji ili francuskim manikriom, ali od prošlog leta, otrkrila sam čari  mazanja laka svaki drugi dan, jer mi jako smiruje živce  😉 pa sam počela i da dobijam baš lepe boje na poklone od meni dragih ljudi.

Trenutno  sam u fazi lepih promena u zivotu, o čemu ću pisati čim dodje vreme za to!

Šta mislite o ovim Nicole by OPI bojama???? Da li ste probali neku boju?

 

 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

2 comments

  1. A gde si ih nabavila? Nidam ih vidjala po Beogradu 🙁

    Reply
  2. Naravno da imam i ja 3 komada 😀
    Tvoje boje su predivne! Bila sam skoro u Nemačkoj ali ne nađoh ih 🙁

    Reply

Leave a Reply

17 − twelve =