Nuxe / Nirvanesque light krema za lice

nuxe lightPoznato je da sam ja jedna velika svaštara! Da, svaštara! Ja skačem sa brenda na brend, sa proizvoda na proizvod, i mislim da nikad neću stati sa tim. Potrošim nešto što mi se svidja, retko kad odem opet po isto (sem stvarno par proizvoda u koje se kunem).

Medjutim, marka NUXE je u mojoj svakodnevnici već mnogoooo godina, ako ste čitali još 2013 sam pisala o Nuxe suvom ulju, znajte da se od onda nisam ni odvajala od njega. Uvek imam bočicu Nuxe suvog ulja u upotrebi. Moja koža tela mi je zahvalna zbog toga. Apotekarka iz 2005 godine. me je upoznala u Parizu sa ovim brendom, i večno ću joj biti zahvalna.

Ovde pričam o jednom za mene novom proizvodu za negu kože lica,  koja ima anti age efekte. Predvidjena krema/fluid je za masnu kožu i za prve bore. Iako sam ja te prve bore odavno prešišala, da se ne lažemo, krema mi jako prija. Tražila sam nešto što ću naneti kao podlogu pre nanošenja tečnog pudera svakodnevno.

Učinak kreme je vidljiv već posle prve nedelje korišćenja. Hidratacija, mekoća i ujednčenost tena – savršena.

I dalje, na poslu sedim pod jakim uticajem klime i ventilacije. Ceo dan, svaki radni dan. Osećaj suvoće i zategnutosti, masni delovi zasijaju u jednom momentu u toku dana, i tada već znam da mi krema koja je bila podloga puderu, otkazuje.

Znate da neadekvatna podloga, može dovesti do toga da vam koža ispod pudera prosija ili deluje suvo, puder naglasi bore, useče se u pregibe gde imate mimičke borice, pa u toku dana delujete još starije i umornije. To kod ove keme nisam primetila da je slučaj. Ujednačila mi je fantastično ten, da pri nanošenju pudera, nema tragova, ne vidi se nigde prelaz već se puder stopi sa kožom.I tako bude po ceo dan. Kremica se prodaje u tubi od 50ml, najviše volim ovakva pakovanja, jer kad dodjem pri kraju, lepo presečem tubu i iskoristim sve što ostane na zidovima.

Cena ove kremice je oko 2300 dinara, i mislim da u ovom cenovnom rangu, sličnu kremu nisam našla ovog kvaliteta, bile su uglavnom skuplje.

Najbolje mogu je opisati, da me baš podseća na silikonski prajmer, a nema silikona u sebi.

Kad sam je kupila, koleginica je videla u mojoj kesi, i vrisnula, – “to je krema o kojoj svima pričam”!! Shvatila sam da je i ona voli, i rekla mi je tajnu, da njoj posle depilacije nausnica umiri crvenilo. Ja sam taj deo epilirala pa ne mogu da vam kažem da li je istina. Medjutim, postala sam i ja fan ove kremice. Koristim je već 5 nedelja, i prezadovoljna sam.

nuxe1nuxe2

Na Nuxe.rs sajtu kažu sledeće za  Nirvanesque Light:

Efekti na koži

Prve mimičke bore i sitne linije vidljivo su smanjene, koža postaje mekša, opuštenija i oslobođena od stresa. Mešovita koža savršeno je matirana i smanjeno je lučenje sebuma.

4 NUXE PATENTA

Dvostruko cvetno neuro-kozmetičko delovanje:

3 ekskluzivna NUXE patenta:kombinacija semenki modrog lotosa, semenki maka i korena belog sleza deluju na smanjenje broja neurotransmitera (acetilkolin, CGRP i supstanca P) zbog čega se smanjuje broj mišićnih kontrakcija i mikronapetost kože,pa se sprečava pojava prvih mimičkih bora.

1 patent koji čeka registraciju: novo neuro – opuštajuće delovanje pomoću koncentrisanog ekstrakta korena drveta božura koji produžava životni vek enkefalina, molekula „dobrog osećaja“.
_______________________________________________________________________________________________________________________nuxe6nuxe3

~Mali feedback, ne kupujte kreme samo zato što ste videle reklame, ili su skupe pa mislite da su dobre, kupite kremu prvo po svom tipu kože, raspitajte se koji su sastojci, uporedite kreme koje ste već kupovali pa su vam odgovarale,  iskustvo je čudo.

Usavršavaju se sastojci, tehnologije, današnje tržište je inovatino i crpi sve resurse prirode kako bi nama napravili proizvod prilagodjen baš NAŠOJ koži, samo morate biti strpljivi da je nadjete.

Nuxe proizvode možete kupiti preko Srbotrade online apoteke, gde su vam cene najpovoljnije, i ja često tamo uzimam svoje mackalice. Naravno, ima ih sad i u drogerijama i apotekama, ali eto ja kupujem online, jer mi je tako lakše. Stigne mi paketić na radno mesto, i ne moram ni da idem u prodavnicu.

Imate li vi iskustva sa NUXE kremam za lica, i koja je vaš favorit?

P.S. Hvala svim devojkama na divnim mailovima koje dobijam svakodnevno, i hvala što podržavate moj rad na youtube.

Kiss Bamby 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

four × 2 =