Nuxe suvo ulje

Prva kreacija  Aliza Jabès, ili ti majke NUXE kozmetike jeste baš ovo ulje. Nuxe ulje se prodaje po svetu 100 komada na svakih 30 min.

Jeste, morala sam i ja biti jedna od tih ljudi. Toliko me je golicalo, šta je to toliko dobro u njemu kad je toliko godina hvaljeno.

Parola Nuxe kozmetike jeste, spoj prirode, performansi i senzualnosti! Kad udjete u Pariške apoteke prvo što vam preporučuj jeste ovo ulje. Kad sam prvi put bila u Parizu, 2005 godine, apotekarka mi je prsnula samo jedan put na ruku, i ja sam se zaljubila u miris ulja. Čarobnom brzinom Nuxe suvo ulje je upilo  u moju kožu i ostavilo predivan mirišljavi, nežni trag. Od tog momenta, Nuxe suvo ulje je postalo moja opsesija. Naravno, dete koje sam bila tada, nisam imala da izdvojim oko 40 Eur za ulje, pa sam se morala strpeti neko vreme, dok nisam počela sama da zaradjujem i prvi put kupim ovu lepoticu.

Sada trošim već sigurno 5 bočicu, ali do sad sam uvek uzimala Nuxe suvo ulje sa zlatnim česticama, jer sam ga mackala na bronzanu, osunčanu kožu. Ovo je prvi put da kupujem ovo čisto, pravo SAVRŠENO!!

nuxe oil

cele godine

Ulje, sve zavisi gde ga kupite košta od 30 do 47 eur, najeftinije sam kupila u Italiji i tamo je oko 32 eur. Pakuje se u flashicama od 50 i 100 ml.

98,1% ulje je sačinjeno od prirodnih sastojaka, čak 30 dragocenih biljaka, vitamin E čine ovo Nuxe suvo ulje posebnim, i bez konzervansa.

Proizvodi se u srcu Pariza u laboratorji koja postoji od 1989, gde se pažljivo mešaju sastojci biljaka uzgajenih posebno za ovaj recept.

Ova kuća zato ima i obožavaoce iz celog Hollywooda gde se poznatima prave čak i posebne porudžbine ulja i krema za telo.

Nuxe suvo ulje  je predvidjeno za lice, telo i kosu.

collage

Ja Nuxe ulje koristim za telo, ponekad za krajeve kose, za lice samo posle izlaganja suncu kad mi je koža jako dehidrirana od soli i sunca.

Redovnim mazanjem ulja, koža je znatno mekša, pa čak i primetno nestaju fleke od sunca- ovo je moja reakcija na ulje, ne znam da li je jos nekom u tome pomoglo.

Naglasiću, ulje sa zlatnim česticama je predivno na moru. Uveče, umesto After sun krema, nanesete ovo ulje, upija odmah, a koža dobije predivan bronzani odsjaj u mraku.

Veeeeliki plus je miris i to što odmah upija i ne ostavlja mastan film na koži, a miris vanilkasto svež, kao parfem jako se dugo zadržava na telu.

kao voda nuxe

Prskalica na staklenoj flaši je super, jer ne morate da razmazujete rukama. Minus je, eto opet moj veliki problem sa staklenim flašama jer sam ih gomilu razbila!!

poklon nuxeUz Nuxe ulje, dobila sam i kremicu za lice, koja je trenutno prijavljena za 15 patenata. Nisam još probala, a jedva cekam.

krema

nuxe gold

nuxe-huile

Na NUXE sajtu, možete pogledati koliko su samo nagrada dobili za svoje proizvode, pa će vam biti jasno o kakvom kvalitetu je reč.

Ovo je jedan od retkih proizvoda koji kupujem već par puta, uglavnom toliko novih svari izadje da ne stižem da se vratim na stare, ali ovo mislim da ću koristiti dok god se bude proizvodilo! Najčešći problem, jeste nabavka ali, snalazim se jer smaram prijatelje koji putuju za Francusku ili Italiju, jer tamo znam da ga sigurno mogu naći.

Zanimaju me vaša iskustva, i šta mislite o suvim uljima? Da li ste probale bilo šta od Nuxe kozmetike?

Kiss od Bamby

nuxeddd

A BRAND WHOSE NAME MEANS NATURE AND LUXURY (NATURE and LUXE in French)

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

6 comments

 1. Svidja mi se novi izgled bloga!

  Reply
  1. hvala, ima tu još par finesa da se odrade, baneri, logo i boje.

   Reply
 2. Imam, i obožavam! 😀 Predivno miriši *.*

  Reply
 3. imam i obožavam <3
  predivno miriše, a voljela bih da i bočica od 30 ml ima sprej, osim toga nemam zamjerki <3

  Reply
 4. Svidja mi se nov izgled bloga :*

  Reply

Leave a Reply

four × 4 =