NYX – ultra perl mania

nyx gold

NYX je već ušao na velika vrata kod nas. Nema nijedne blogerke iz Srbije, koja ovih dana nije pisala neku recenziju njihovih proivoda.

Ja cu ukratko opisati moj trenutno najomiljeniji proizivod, to je mala NYX zlatna  praškasta senka tj, takozvani Pigment.

Pa ja se ne odvajam od nje samo zato što sam dosta pocrnela na moru, a bila sam samo 4 dana. (tek se spremam za pravo letovanje).

Ova senka najbolje dolazi do izražaja baš sad na ovakvom preplanulom licu.

Košta samo 250 dinara, i može se kupiti u Aleksandar cosmetics prodajnim mestima.

nyx perlmania

nyx

nyx gold

Senku, najmanje koristim na očima! Otkrila sam trik,  pa par manjih grudvica ubacim u mleko za telo i mažem se njime, dobije se savršena koža. Takodje, koristim je na jagodicama kao highliter, mešam u laku za nokte – boja bude neverovatna!

nyx bronzeDSC_0286

Iako, 5 grama deluje jako malo, varate se! Ovakvi proizvodi traju jakoooooooo dugo. Prosto ne znam kako ih potrošiti.

Ovo je boja idealna za letnje dane, jer ako koristite za  druga godišnja doba, više deluje jeftino nego lepo.

Lepo izgleda i na pregibu kapka, onako mrvica uz neku mat senku, i mogu reći da je jako postojana. I kad ne stavim podlogu za senku, stoji sigurno dobrih 6,7 sati bez da oksidira ili se razmaže il uvuče u bore.

Kvalitetan a jeftin proizvod, za svaku preporuku, rekla bih opet ću ga kupiti, ali ne znam ni kad ću ovaj da potrošim! +++++++

Psssssssstttttttttttt .. mala tajna, od danas je počelo Collistar sniženje za Sunčani program ( u Jasminu)… trk ako idete na more, po poznato ulje za tamnjenje i vodicu za brzu preplanulu boju!!!

coolistar

 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

3 comments

 1. Genijalno si ovo izvela s mlijekom za tijelo i lakom za nokte! Baš me zanima kako to izgleda, daj pliz stavi neki swatch, makar toga s lakom! 😀 Kako staviš pigment u lak? Direktno ili nešto na noktima miješaš? Imam dosta pigmenata i ovo s lakom mi zvuči presuper! 🙂

  Reply
 2. Fantasticne su !!! Kad sam videla da ih ima u aleksandar.com, odusevila sam se.
  Moja je nijansa Mink. Stvarno su postojane,kvalitetne, nemam reci hvale!!!!!!!

  Reply
 3. Sviađ mi se i nijansa i proizvod ;)!

  Reply

Leave a Reply

thirteen + fourteen =