ŠTA SVE MOŽETE KUPITI ZA MANJE OD 40 EUR VAN SRBIJE

Pre nego što počnem ovaj post, želim vam reći da sledeći sadržaj može sadržati uznemiravajuće slike za nas kupoholičare !!!!

🙁

Bamby NemačkaKao i prošle godine, za vreme Novogodišnjih praznika, svratila sam do Diseldorfa. Da obidjem prijatelje i meni drage ljude, pa i da iskoristim sniženja koja su definitivno najbolja u Nemačkoj iz mog iskustva.

Ovaj post će biti kratak, želim samo da vam pokažem da sam za tačno 38,70 EUR, uzela sve ovo što vidite na slici u dm-drogeriji 🙂

dmdm drogerijADMMožemo samo plakati i sanjati da ove sve iste stvari u Beogradu koštaju 4 000 din!!!!!!

Zbog raznih domaćih blogerki, odlučila sam i ja da probam Baleino čudesno ulje za kosu, i posle 4 nanošenja ne vidim nikakvu razliku. Tj.  kako će vreme pokazati  uradiću recenziju, ali mi za sad nije ništa posebno.

Svratilia sam i do Holandije, do velikog Outleta o kome će biti priče u sledećem postu, a tamo sam uzela ove 2 Garnier kreme za telo  i gel za pranje lica, za ukupno 3,95 Eur….. smrc…… da sam mogla više bih zaliha napravila, ali mi je i ovako težina kofera bila kritična…..

SVE

Dusseldorf

Znam, strašno je koje mi cene plaćamo za osnovne higijenske artikle u Srbiji……….

Da se vratimo vedrijim temama… sutra ce post o Nemačkoj i šta sam sve lepo kupila na zimskim sniženjima!

Bamby

 

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

5 comments

 1. Gde su slike?! Ne mogu da se otvore 🙁

  Reply
 2. Odlično 🙂 moram i ja negdje da odem i nakupujem se jer ovi naši nas ”ubiše” sa cijenama….. i sad vidim slike, jutros ih nije bilo (pa zaključih da je ovo bolje za šopingholicare da ne vide heheh)
  sad još čekam i taj drugi dio posta da slinim

  Reply
 3. Pre par godina sam bila u Nemačkoj i isto to pomislila, sramota kako nas deru!

  Reply
 4. Nista mi ne preicaj imam sestru u Parizu i svaki put kad kupi nesto sto je 17x jeftinije nego kod nas ja odlepim 🙂

  Reply

Leave a Reply

11 − nine =