StriVectin Proizvodi

StriVectin je malo kome poznat anti age brend. Na moju veliku žalost, jako zapostavljen brend, bez pravog marketinga iza sebe u Evropi.

Brend koji je u anti age svetu, oborio rekorde, sa svojom formulom i efikasnošću pri borbi protiv starenja kože i nastanku bora. Amerikanke  vrlo rado kupuju ovaj brend, i ponosno pokazuju njegove rezultate. New York times, je mnogo puta citirao tajni patent ovog brenda koji se zove NIA-114, njihov  sastojak za borbu protiv starenja. Najpoznatiji prozvod koji imaju, jeste serum za instantni efekat liftinga, koji kod starijih gospodja, pokazuje najbolje rezultate.

U medjuvremenu Strivectin je skinuo ovo LABS sa prozvoda, a ja vam ovde pišem o dva jako zanimljiva proizvoda iz njihove palete, to su Silever peel off maska za lice i Micro koncentrat za obnavljanje kože preko noći.

Maska je od onih , što namažete, sačekate da se osuši i skinete jednim potezom ruke. Odmah da dodam, maska je nešto što nije neophodno, ali je je jako zanimljiva.  Blagodeti ove maske za lice, primetila sam tek posle duzeg i aktivnog korišćenja, jer na prvu loptu, ne vidite ništa spec, sem eto tih srebrnih čestica koje licu daju svežinu, medjutim kad duže koristite, vidite kako koža postaje mekša, čistija i sjajnija. Iskreno, samo nanošenje prvi put je vrlo zabavno!

 

Držite nekih 30 minuta, kad vidite da počne da se kruni i puca, počnete da je skidate. Najbolje je početi od brade ka čelu.

Mnogo je brendova, koje imaju svoju”srebrnu” masku, ali ova je najpoznatija.

Što se koncentrata  tiče, ovo je jedan od jačih, koji u sebi ima puno akvinih substanci, ovo je profesionalni proizvod a za kućnu upotrebu, gde vam kozmetičar više neće biti potreban. Guste beličaste boje, a opet dosta vodnjikav kad se nanese.

Šta tačno radi? Koncentrat, pun enzima,  preko noći aktivira jačanje kolagena, tako što aktivne supstance, kao blagi piling – čiste kožu, ne isušuju kožu a opet prave eksolijacuju, skidajući mrtvi površinski sloj kože.  Tako da, sama ta “mehanika” koja se noću odvija na vašoj koži, ujutu ostavlja lice, koje nije osetljivo a savršeno glatko i spremno za dalju negu. Ja sam uz ovaj tretman koristila ujutru kad ustanem, Caudalie serum, o kome je bilo reči ovde.  Bila sam prezadovoljna rezultatima.

Što se tiče Strivectin prozvoda, njih možete u Srbiji isključivo naći u Sephora radnjama, a meni su već neke druge stvari na listi čekanja od ovog brenda, o kome ću sigurno pisati i u budućnosti. Cene se kreću od 5000 din.

Da li ste probali nešto od ovog brenda, i šta vam se dopalo?

Kakva su vaša iskustva sa “srebrnim” maskama a kakva sa koncentratima sa piling efektima?

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

16 − 2 =