Zašto ga svi vole, a ja mrzim – Tarte Shape Tape

Znam, znam ovo ste čekali! Post koji samo ostala dužna još od prošle zime!

I dalje ga ne volim, NE!

Posle mog instagram storija gde sam pogazila iluzije svih onih koji su hteli da ga stave na spisak (za kupiti), moram vam lepo obrazložiti, zašto meni ovaj korektor NE RADI!

Kako je sve počelo:

Tarte, je za ovaj Shape Tape korektor napravio najbolju moguću reklamu, tako što je 20 najpoznatijih youtubera, poslao na tropsko ostrvo all inclusive, luksuz na najvišem nivou, i naravno ti ljudi su se snimali, dan noć,  gde su bile korpe i korpe Tarte proizvoda glavna tema tih videa. Izmedju ostalog, i ovaj korektor koji su tek izbacili na tržiste! I  od tada, nastaje opšte ludilo mozga za istim! čitaj – Ili samo dobro odradjen marketing!

Ja sam svoja dva primerka, zaludjena celim hypom kupila u septembru 2016 , tačnije u Ulta parfimeriji u Los Angelesu. Već je tada bilo nedostatka boja, jer je cela ludnica bila aktuelna, i morala sam malo da se pomučim da nadjem sebi odgovarajuću boju,  a da nije rasprodata u rafu.

Sam korektor ima 14 različitih boja, što smatram da je sasvim dobar izbor, i da za svakog može da se ubode nijansa.  Korektor dolazi u kartonskoj kutiji, gde možete pročitati da je brend Vegan, što ja lično podržavam!

Dobijate 10ml proizvoda što je van normi jednog korektora, gde uglavnom su oko 7,8 ml.

Četkica na samom vrhu je totalno nesvakidanšnja, debela, i čupava! Odmah da znate, kupi jako puno proizvoda, iako apsolutno to nije potrebno, jer je prepigmentovan.

Na prvo nanošenje, oduševljanje, ja presrećna, pokriva pege, podočnjake, lako se blenda, stapa se sa kožom, ma sve što tražimo od jednog korektora.

Kao što možete videti moje slike u prilogu, moja koža oko očiju je prozirna, pegava i jako osetljiva.

I sve to lepo izgleda, kad se setuje i vi izadjete iz kuće!

Problem, i zbog čega ovaj korektor više  neću kupovati jeste, što posle dva sata, oksidira,  boja počne da se menja do te mere da postaje za 2 tona tamnija. Počne da se briše, jednostavno boja puca oko bora, i uvlači se u najsitnije, tako da delujete umornijie i duplo starije nego pre njega. Probala sam da ga setujem raznim praskastim puderima,u nadi da sam ja nešto pogresno radila.

Medjutim, priča je uvek bila ista. Posle komentara koleginica, da delujem jako umorno, morala sam da se vratim na već korišćene drogerijske korektore, a ovaj sam bacila na dnu fioke.

Iako na ambalaži pise da je hidrirajuća nega, sadrži šea puter, mango i vitamine, a trebalo bi da mi održava kožu svežom, izlazila sam iz kuće gore nego ikad! Muljavo, staro i ružno!

Jednom prilikom kad mi je došla mušterija na šminkanje, sama je insistirala da koristim shape tape, i ispričala sam joj moje iskustvo, i dalje je insistirala da joj nanesem baš ovaj korektor. Uradila sam po želji, i rekla sam joj da prati promenu u toku večeri. Ujutru, stigle su mi slike, iste situacije koju sam ja imala na licu. Bore istaknute, boja tamnija polu skinuta.

Opet, znam žene koje se kunu u ovaj korektor, VEROVATNO imaju drugačiji tip kože, pa i možda malo povučene celim hypom oko proizvoda sebi neće da priznaju da i nije baš najbolji, kad su već dale pare za njega…. opet pigmentacija prvih sat vremena je čarobna, za sve vas sa modrnim podočnjacima ovo je savršeno, ali samo ako ga nosite sat i onda skinete i opet nanesete na sat vemena!

Eto, to su moja iskustva i 25$ smatram mnogo para za ovako loš proizvod, možete za 10 puta manje novca, kupiti kvalitetniji.

Moje preporukesu:

+Too Faced Born this Way

+ MUFE Ultra HD

+ Max Factor Pan Stick

+ Loreal True Match

+ Maybelline Eraser –  age rewinde

Volela bih pročitati vaša iskustva sa ovim korektorom, koja su, da li ja možda grešim u nekom koraku pri nanošenju*

Tu sam, pišite

 

Kiss Bamby

Bamby's Beauty Lab

Bamby's Beauty Lab

Zovem se Milica živim u Beogradu i imam 35 godine. Drogerista sam po struci (bivši stipendista dm-Drogerije - Nemačke Industrijske komore Dizeldorfa). Pročitaj više

Leave a Reply

3 × five =